Dygtig og alsidig automekaniker søges
Læs mere...

BARDAHL Bardahl Kølertætner 300Ml.

Bardahl Kølertætner 300ml Bardahls kølertætner er et videnskabeligt fremstillet tætningsmiddel til bekæmpelse af lækager i køler-systemet. Kan bruges forebyggende.

PROBLEM

De fleste motorkøretøjers kølersystemer bruger en kølervæske til at overføre forbrændingsvarmen fra motoren via kølerslanger til køleren. Systemet for høje motortemperaturer.

Et fald i kølervæskeniveauet signalerer fare; tab af kølervæsken kan medføre overophedning. Et mærkbart tab betyder sædvanligvis lækage, og utætheder opstår i køleren, i pakninger og sammenhængende slanger og sommetider i motorblokken. De starter i det små, men trykket i systemet udbygger dem hurtigt. Dette vil ofte resultere i en sprungen toppakning.

EGENSKABER

Når der er opdaget fald i væske niveauet, skal man først se efter udvendige lækager og utætheder. Slanger og koblinger, der lækker, skal udskiftes, men til andre mulige mindre eller usynlige lækager er Bardahl Kølertætner den billigste løsning. Kølertætneren forbliver passiv i kølervæsken, indtil den finder en lækage. Derefter danner dens fibrøse fyldmasse et plastiksegl sammen med tætningsmassen, hvilket stopper lækage eller utæthed. Fibrene fæstner sig på lækagens overflade (danner en masse). Tætningsmidlet binder massen, som hærder ved kontakt med luft. Dette segl er sej nok til at modstå trykket og temperaturerne i systemet og smidig nok til at overleve stød og vibrationer.

Fordi Bardahl Kølertætner ikke virker, før der er behov for den, giver anvendelse af den nu beskyttelse mod senere lækager.

1 dunk rækker til 6 ltr. kølervæske.

Autohuset Vemmelev ApS
Industrivænget 2
4241 Vemmelev
CVR : 41085746

25 50 99 49
kontakt@autohuset-vemmelev.dk
Del på Facebook
102,50 kr.
Plus evt. lev. omk.
Ikke på lager
 • Lagerstatus
 • Varenummer
  75 4001
 • Artikel nr.
  75 4001
 • Brugt
  Nej
 • Identifikationsnr.
  3266720040017
Autohuset Vemmelev ApS
Industrivænget 2
4241 Vemmelev
CVR : 41085746

25 50 99 49
kontakt@autohuset-vemmelev.dk
Del på Facebook