Dygtig og alsidig automekaniker søges
Læs mere...

Når drømmen er et top moderne autoværksted

En drengedrøm er gået i opfyldelse, for Jesper Juul som i sommeren 2020 åbnede nybygget autoværksted i Vemmelev. Kvalitet, ordentlighed og fornuftige priser skal sikre kunderne den helt rigtige oplevelse.

På en mark lige uden for Vemmelev og tæt på motorvejen er et spritnyt autoværksted skudt op af mulden hen over foråret og sommeren 2020 – Autohuset Vemmelev. Bag projektet står Jesper Juul, en lokal automekaniker, som længe har drømt om at skabe sit eget sted med kunderne og miljøet i centrum.

- Jeg vil have, at hver enkelt kunde føler sig velkommen og kan have fuld tillid til, at vi tager os godt af deres bil uanset bilens mærke og alder, fortæller Jesper Juul, som selv knoklede sammen med håndværkerne for at bygge sit drømmeværksted.

Grøn profil kommer kunderne på autoværkstedet til gode
Det nye værksted er bygget med fremtiden for øje med en miljørigtig profil og et effektivt setup, så arbejdsgangene kan foregå så smidigt som muligt. Det giver også en bedre kundeoplevelse, lover Jesper.

- En bil er jo en praktisk nødvendighed i hverdagen, men mange har også et særligt forhold til deres bil, som rækker ud over at kommer fra A til B. Den tilgang mener jeg også, at et godt værksted skal have. Vi passer på din bil, fordi den betyder noget for dig, og fordi den skal køre så godt som muligt og så længe som muligt, uddyber Jesper.

Miljøvenlig service og reparation - også af el- og hybridbiler

På taget er der monteret solpaneler, der dækker store dele af værkstedets el-forbrug, en 10.000 liters regnvandstank sikrer kalkfrit regnvand til bilvask, toiletskyl mm., og om vinteren holdes værkstedet og dækhotellet lunt af to store varmepumper. Værkstedet er også gearet til at modtage et stigende antal hybrid- og el-biler.

- Selvom vi arbejder i en ”sort” branche, skal vi også tage ansvar for, hvad vi giver videre til vores børn. Det mener jeg, at vi alle bør have øje for, forklarer Jesper Juul.

Et moderne værksted løser opgaven første gang

Jesper Juul har været mekaniker i Vemmelev-området siden 2008 og har i en stor del af de år ledt efter en mulighed for at skabe sit eget. Iværksætteren i maven er blandt andet drevet af at kunne gøre tingene rigtigt for kunderne første gang.

- Det vigtigste for mig er, at kunderne får en god oplevelse. Hos os bliver der ikke lavet noget på bilen, som ikke er nødvendigt. Til gengæld går vi op i at lave det rigtige i god kvalitet og til fair priser. Der skal være tillid mellem kunde og mekaniker. Det er alfa og omega, siger Jesper med et fast blik.

- Jeg tror ikke på halve løsninger. Vi ordner bilerne med topmoderne udstyr og værktøj, for det giver det bedste resultat. Men det er ikke nødvendigvis dyrere, for vi går op i at gøre det rigtigt første gang. Ordentlig kvalitet, så du kun skal komme én gang, fortæller Jesper.

Ordentlighed og høj kvalitet

Autohuset Vemmelev udstråler kvalitet og ordentlighed – uden at være prangende. Her er der plads til alt det praktiske uden unødigt pynt og pral. Til gengæld er der frisk kaffe på kanden.

- Jeg er dybt taknemmelig for, at det er blevet muligt for mig at bygge et moderne og gennemtænkt autohus op fra bunden, og jeg glæder mig som et lille barn til at tage imod kunderne og vise dem, hvordan en værkstedsoplevelse også kan være, siger Jesper og fortsætter,

- I er altid velkomne til at kigge forbi og få en kop kaffe, en rundvisning og et godt tilbud, slutter Jesper med et grin, som også afslører glæden ved nu, hvor drømmen er gået i opfyldelse, at kunne fremvise det dejlige værksted.

God service i alle opgaver

Autohuset Vemmelev servicerer og reparerer alle biler uanset alder og mærke – også varebiler, hybrid- og el-biler.

Udpluk af services

  • Reparation på airconditionanlæg og aircondition-service
  • Styretøj og hjulpophæng
  • Alle motorreparationer
  • Fejlfinding på bilens systemer og software
  • Montering af anhængertræk og andet ekstraudstyr
  • Reparation af skader
  • Dækskift og opvarmet dækhotel
  • 4 -hjul /
    styretøjsudmåling, så dækkene holder så længe som muligt.

Ring og hør mere
Jesper Juul, ejer og mekaniker
Tlf. 2550 9949
kontakt@autohuset-vemmelev.dk

Autohuset Vemmelev
Industrivænget 2
4241 Vemmelev