Service og reparation

Vi udfører service på din bil - efter fabrikanternes forskrifter- og med 3 års garanti på alle nye reservedele. Både når det er et lille service eller det er det helt store serviceeftersyn.

Vi skifter olie og oliefilter, skifter pollenfilter, kontrollerer bremserne, og skifter skiver og klodser hvis dette behøves, naturligvis efter aftale med dig.

Trænger din bil til udskiftning af dele i styretøj, udstødningssystemet eller udskiftning af bremserør klarer vi også dette.

Tid til syn :

Vi klargør din bil til syn når det er tid til dette.

Ved dette service kontrollerer vi på vores bremseprøvestand, at din bil bremser som den skal og justerer og reparerer hvis det er nødvendigt. Vi tjekker også at der ikke er tæring på bremserør og andre bremsedele.

Vi kontrollerer endvidere at alt lys på bilen fungerer, Iigesom hjullejer, ophæng, udstødningssystem m.m. tjekkes for slid, slør og utætheder.

Din bil er i trygge hænder

Autohuset Vemmelev står for kvalitet og omhyggelighed. Du møder veluddannet personale, som har styr på stort som småt. Vi reparerer og servicerer alle biler uanset type, mærke og årgang – også i garantiperioden på helt nye biler. Og du beholder naturligvis din fabriksgaranti.

Vi har det nyeste udstyr, der sikrer effektivitet og et godt resultat uanset om du kører på benzin, diesel, el eller hybrid.

Igennem Automester E+ er vores mekanikere og udstyr altid up-to-date med den nyeste udvikling, så du trygt kan overlade din bil til os.